Základní umělecká škola Gustava Waltera Bílina

Komořinka – advent 2016

Rubrika: Fotogalerie

Čas předvánoční je v naší zemi časem nejrozezpívanějším a nejrozehranějším. Živá hudba zní na náměstích, v kostelích, v nákupních centrech. Vystupují děti i dospělí, umělci s hlasem i bez.

Samozřejmě, že i naše škola nestojí stranou. Žáci účinkovali na akcích v Bílině, Měrunicích, Teplicích, v německém Seiffen. Navštívili jsme několik kostelů, zpívali na náměstí v Bílině
i Teplicích. Zažili chlad kostelů i příjemné teplo v komerčních objektech.

"Nejpilnějším" byl dívčí soubor Komořinka v čele s Veronikou Duchoslavovou. A i když horečky
a nachlazení na dívky zle útočily, ze sedmi vystoupení vzdaly pouze účinkování na vánočních trzích v Dippoldiswalde, neboť v polovičním počtu již nebylo možné vystoupit.

Členky Komořinky 2016: Nikola Surovková, Eva Poncerová, Veronika Lapšanská, Julie Emingerová, Jana Rosenkranzová, uč. Veronika Duchoslavová.


Foto

Komentáře

AKTUALITY & ZPRÁVIČKY

12.4.2024

Jarní koncert

Zveme vás na Jarní koncert žáků, který se uskuteční dne 24.4.2024 od 17 hodin v sále školy.

 

NĚKOLIK ŘÁDKŮ O...

… o cestě do finále

Zatímco na podzim se zvláště žákům zdálo, že školní rok bude nekonečný, nacházíme se nyní všichni v pěkně rozjetém rychlíku jménem školní rok, který směřuje k finální konečné stanici, jíž je závěr školního roku a vysvědčení.

Před žáky ZUŠky je řada koncertů a na žáky pokračující v dalším školním roce čekají komisionální postupové zkoušky. Blíží se také červnové zápisy pro nový školní rok. >>

 
© ZUŠ Bílina | WebMail | RSS | Vytvořilo SvaBe Media 2014 | Běží na SvaBe Engine 1.1.0.11