Základní umělecká škola Gustava Waltera Bílina

Koncerty pro žáky ZŠ Kostomlaty

Rubrika: Fotogalerie

Učitelé a žáci ZUŠ připravili na středu 22. března 2023 dva ukázkové koncerty pro žáky obou stupňů kostomlatské ZŠ. Cílem bylo představit studijní zaměření, která v Bílině vyučujeme. V příjemném prostředí místního kina se prezentovaly hudební a taneční obor. Program byl proložen také videoukázkami. Na místě je poděkovat vedení města za zapůjčení prostoru ke konání akce, ale také technického vybavení. Zároveň děkujeme vedení ZŠ. Jsme přesvědčeni, že setkání bylo inspirativní pro posluchače i účinkující.


Foto

Komentáře

AKTUALITY & ZPRÁVIČKY

3.5.2024

Koncert tanečního oboru

Koncert tanečního oboru, spoluúčinkují žáci hudebního oboru - pondělí 13.5.2024 od 17.30 hodin v Městském divadle. Srdečně vás zveme.

 

NĚKOLIK ŘÁDKŮ O...

… o cestě do finále

Zatímco na podzim se zvláště žákům zdálo, že školní rok bude nekonečný, nacházíme se nyní všichni v pěkně rozjetém rychlíku jménem školní rok, který směřuje k finální konečné stanici, jíž je závěr školního roku a vysvědčení.

Před žáky ZUŠky je řada koncertů a na žáky pokračující v dalším školním roce čekají komisionální postupové zkoušky. Blíží se také červnové zápisy pro nový školní rok. >>

 
© ZUŠ Bílina | WebMail | RSS | Vytvořilo SvaBe Media 2014 | Běží na SvaBe Engine 1.1.0.11