Základní umělecká škola Gustava Waltera Bílina

Roztančená zahrádka, prázdniny i pohádka

Rubrika: Fotogalerie

Tento poetický název zvolil taneční obor pro svůj závěrečný koncert školního roku 2016/2017. Akce se konala 20.6.2017 v bílinském DK Fontána. Jednalo se o nouzové řešení, neboť místní divadlo bylo z technických důvodů uzavřeno.

V choreografiích uč. Marie Dobiášové se prezentovali všichni žáci – přesněji spíše žákyně – oboru. Diváci mohli být příjemně potěšeni z pestrosti čísel, v nichž se jednotlivé skupiny žáků představily v rámci programu třikrát i čtyřikrát. Součástí bylo také absolventské vystoupení Hany Pickové (7. ročník 1. st.) za klavírního doprovodu Julie Rothové, která je studentkou tanečního oboru, ale zároveň také absolventkou studia hry na klavír.



Komentáře

AKTUALITY & ZPRÁVIČKY

12.4.2024

Jarní koncert

Zveme vás na Jarní koncert žáků, který se uskuteční dne 24.4.2024 od 17 hodin v sále školy.

 

NĚKOLIK ŘÁDKŮ O...

… o cestě do finále

Zatímco na podzim se zvláště žákům zdálo, že školní rok bude nekonečný, nacházíme se nyní všichni v pěkně rozjetém rychlíku jménem školní rok, který směřuje k finální konečné stanici, jíž je závěr školního roku a vysvědčení.

Před žáky ZUŠky je řada koncertů a na žáky pokračující v dalším školním roce čekají komisionální postupové zkoušky. Blíží se také červnové zápisy pro nový školní rok. >>

 
© ZUŠ Bílina | WebMail | RSS | Vytvořilo SvaBe Media 2014 | Běží na SvaBe Engine 1.1.0.11