Základní umělecká škola Gustava Waltera Bílina

WALTER SHOW 2016

Rubrika: Fotogalerie

Na předvečer posledního dne školního roku 2015/2016 připravil uč. Adam Šmejkal akci „WALTER SHOW 2016“ (29.6.2016). V tomto projektu uskutečněném ve spolupráci s Kulturně-vzdělávací společností „Cirkus“ účinkovali žáci kytarové třídy pana Šmejkala, žáci literárně-dramatického oboru, které uč. Šmejkal také vede a jako hosté Folklórní soubor „Kolacia“, kapela „The DĚDOVÉ“, kapela „HADS“. Ve většině jmenovaných seskupení Adam Šmejkal přímo působí. Jak přítomným pan učitel vysvětlil, projekt původně při svém vzniku neměl souvislost s názvem naší školy, ale rád by, aby se „WALTER SHOW“ ve škole usídlila a nadále představovala spojení vystoupení žáků a dalších začínajících umělců z různých múzických žánrů.


Foto

Komentáře

AKTUALITY & ZPRÁVIČKY

12.4.2024

Jarní koncert

Zveme vás na Jarní koncert žáků, který se uskuteční dne 24.4.2024 od 17 hodin v sále školy.

 

NĚKOLIK ŘÁDKŮ O...

… o cestě do finále

Zatímco na podzim se zvláště žákům zdálo, že školní rok bude nekonečný, nacházíme se nyní všichni v pěkně rozjetém rychlíku jménem školní rok, který směřuje k finální konečné stanici, jíž je závěr školního roku a vysvědčení.

Před žáky ZUŠky je řada koncertů a na žáky pokračující v dalším školním roce čekají komisionální postupové zkoušky. Blíží se také červnové zápisy pro nový školní rok. >>

 
© ZUŠ Bílina | WebMail | RSS | Vytvořilo SvaBe Media 2014 | Běží na SvaBe Engine 1.1.0.11